Актуелно

April 22, 2019
Планинарски марш на Водно за Европскиот ден на знамето: „Планините како култура на живеење и живеење на културата“

Планинарски марш на Водно за Европскиот ден на знамето под мотото:  Планините како култура на живеење и живеење на културата. По повод одбележување на Европскиот ден на знамето планинари, ученици и

April 22, 2019
Средношколска кафе дебата „Гласот на младите е гласот на иднината“

Средношколската дебата „Гласот на младите е гласот на иднината“, која се оддржа денес (19 Април) во Lounge Bar Umbrella, како дел од одбележувањето на 9 Мај, Ден на Европа, покажа дека гласот на недов

April 22, 2019
Ликовен натпревар „ Моите соседи како мои пријатели„

Европско движење во Република Македонија во соработка со општината Аеродром и Капитол мол денес реализраа прекрасен настан во кој учестуваа деца од предшколска возраст и ученици од сите нивоа на основ

April 22, 2019
Панел дискусија на тема „Европските интеграции во развојните преспективи на Југоисточниот плански регион“

На 29 март 2019 во кафе Ре-форм во Дојран се оддржа панел дискусија на тема „Европските интеграции во развојните преспективи на Југоисточниот плански регион“, која беше организирана од Европско Движењ

Public Public Public Public