2021

April 26, 2021

Конкурс за избор на најдобра фотографија на тема: „Мојот омилен културен споменик во Европа“

Европското движење во Република Северна Македонија, кое дејствува во рамките на Меѓународното европско движење со седиште во Брисел, по повод одбележувањето на Денот на европското обединување – 9 Мај, ...
Повеќе
April 23, 2021

Студентска дебата: „I have something to say about my future“

Европското движење во Република Северна Македонија, како дел од Меѓународното Европско движење, традиционално, од своето формирање во 1991 година, го одбележува денот на Европското обединување, 9 Мај. ...
Повеќе
February 10, 2021

Подготвителен состанок за организација на активности поврзани со денот на Европа – 9 Мај

На 09 Февруари 2021, на платформата Zoom, се одржа состанок на меѓународното европско движење (МЕД) каде се дискутираше за одбележување на 9 Мај, денот на Европа. Претставник од Македонија беше Никола ...
Повеќе
Page 2 of 212