Контакт

[contact-form-7 id=”1193″ title=”Untitled”]

Адреса:  Европско движење во Република Македонија Бул. Партизански одреди 22,   1000, Скопје. 

Во просториите на Гратската библиотека Браќа Миладиновци-Скопје.   

Лице за контакт:   Марија Вељовска-Кондовска,   Извршен секретар.