ГО за функционирање на локалната демократија

January 31, 2020

Панел дискусија во Куманово: „Европските интеграции во Северноисточниот плански регион: Рурален развој –  урбани перспективи“

  [foogallery id="2717"] Европското движење во Република Северна Македонија организираше панел дискусија во Куманово како дел од проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демок ...
Повеќе
January 24, 2020

Покана за панел дискусија во Куманово

ПОКАНА За ПАНКУСИЈА ТЕМА: Европските интеграции во Североисточниот плански перспекти: Рурален развој – урбани перспективи 31.01.2020 (петок) Место на одржување: сала на Совет на Општина Куманов ...
Повеќе
December 11, 2019

Прилог од ТВ М за панел дискусијата во Охрид

[embed]https://youtu.be/NMzFiyPf_PU[/embed] ...
Повеќе
December 10, 2019

Панел дискусија: „ Евроинтеграциските процеси во развојните перспективи на општина Охрид и Југозападниот плански регион: Туризмот и културното наследство како значајни фактори во евроинтегративниот процес “

Европското движење во Република Северна Македонија (ЕМ-МК) на 10.12.2019, во Охрид организираше панел дискусијата на тема „ Евроинтеграциските процеси во развојните перспективи на општина Охрид и Југо ...
Повеќе
December 3, 2019

Покана за панел дискусија во Охрид

ПОКАНА ЗА ПАНЕЛ ДИСКУСИЈА ТЕМА: ЕВРОИНТЕГРАЦСКИТЕ ПРОЦЕСИ ВО РАЗВОЈНИЕТЕ ПЕРСПЕКТИВИ НА ОПШТИНА ОХРИД И ЈУГОЗАПАДНИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН ОХРИД: ТУРИЗМОТ И КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО КАКО ЗНАЧАЈНИ ФАКТОРИ ВО ...
Повеќе
November 12, 2019

Панел дискусија: ,,Европските интеграции во перспектива на Вардарскиот регион со посебен осврт на Кавадарци”

Европско движење во Република Македонија (ЕДРМ) во соработка со Општина Кавадарци ја организираше панел дискусијаta насловена: ,,Европските интеграции во перспектива на Вардарскиот регион со посебен о ...
Повеќе
November 5, 2019

Покана за панел дискусија во Кавадарци

ПОКАНА ЗА ПАНЕЛ-ДИСКУСИЈА ТЕМА: Европските интеграции во перспектива на Вардарскиот регион со посебен осврт на Кавадарци 12.11.2019 година (11:00-13:00 часот) Место на одржување: Општина Кавадарци ...
Повеќе
November 1, 2019

Панел дискусија: „Децентрализацијата како клуч за регионалниот развој“

На 29 Октомври, во просториите на Советот на Општина Чаир се одржа Панел Дискусија насловена „Децентрализацијата како клуч за регионалниот развој“. Панел дискусијата ја отвори Марија Вељовска – Кондов ...
Повеќе
October 22, 2019

Покана за панел дискусија во Скопје

Почитувани,             Дозволете да Ве поканиме да присуствувате на Панел дискусијата насловена: „Децентрализацијата како клуч за регионалниот развој во Република Северна Македонија“. Настанот се ре ...
Повеќе
April 22, 2019

Панел дискусија на тема „Европските интеграции во развојните преспективи на Југоисточниот плански регион“

На 29 март 2019 во кафе Ре-форм во Дојран се оддржа панел дискусија на тема „Европските интеграции во развојните преспективи на Југоисточниот плански регион“, која беше организирана од Европско Движењ ...
Повеќе
Page 1 of 212