Галерија

July 7, 2023

Тимот на ЕММК на обука за мобилизација на ресурси од локални извори

Важноста од диверзификација на ресурси е од големо значање на граѓанските организации (ГО), како во зајакнувањето на организацијата, така и во спроведувањето на својата мисија и визија. Гордана Делев ...
Повеќе
January 17, 2022

Одржан состанок на Извршниот одбор на ЕММК

На 18.12.2021 година се одржа состанок на членовите на Извршниот одобор на Европското движење ЕММК. Во предновогодишна атмосфера беше разговарано за актуелната состојба поврзана со евроинтегрцискиот п ...
Повеќе