Годишни собранија

November 3, 2022

Вонредно собрание на Европско движење 02.11.2022

На 2 Ноември се одржа вонредно собрание на Европско Движење во Република Македонија, во канцеларијата на НКЕУ-МК. Главна тема на разговор беа статутарните измени, односно промена на името на организац ...
Повеќе
January 17, 2022

Одржан состанок на Извршниот одбор на ЕММК

На 18.12.2021 година се одржа состанок на членовите на Извршниот одобор на Европското движење ЕММК. Во предновогодишна атмосфера беше разговарано за актуелната состојба поврзана со евроинтегрцискиот п ...
Повеќе
January 4, 2019

Собрание на Европско движење во Република Македонија (22.12.2018)

РЕДОВНО ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА ЕВРОПСКОТО ДВИЖЕЊЕ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА На 22.12.2018 година во просториите на Филозофскиот факултет - Скопје се одржа редовното Годишно собрание на Европското движење ...
Повеќе