ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА ЕВРОПСКО ДВИЖЕЊЕ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, 12.12. 2013, на Филозофскиот факултет во салата за седници, 17 часот.