МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА: ПРОШИРУВАЊЕТО СООЧЕНО СО НОВИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА

Во соработка со Собранието на РМ и Делегацијата на Европската комисија во РМ, Европското движење во РМ, организира меѓународна конференција на тема: проширувањето соочено со новите предизвици на Европската унија.  Конференцијата ќе се одржи во Собранието на РМ  во Салата „Борис Трајковски„ со почеток во  9:30 ч. Programme, Eng_International conference_ 2012_final