Панел дискусија дел од Генералното собрание на Меѓународното Европско Движење – Прашање во однос на македонските евроинтеграциски перспективи

Проследете го прашањето во однос на македонските евроинтеграциски перспективи, кое го постави членот на претседателството Маја Манчевска, на панел дискусијата “Future of Europe: Legacy of the Finnish EU-Presidency” дел од Генералното собрание на Меѓународното Европско Движење, кое се одржа на 7 и 8 Ноември во Хелсинки, Финска.