Активности

June 2, 2015

Награда за најдобар млад сликар на тема: Ајде да патуваме во Европа!

И оваа година Европското движење во Република Македонија во партнерство со  Општината Аеродром и Делегацијата на Европската унија во Република Македонија го реализираа конкурсот за најдобар млад слика ...
Повеќе
May 29, 2015

Европски ден на знамињата, 2015

Разменувањето на македонското и знамето на Европската унија е традиционален настан кој e инициран од ЕДРМ. Оваа година, токму на Денот на Европа, 9 Мај, голем број на планинари, ученици од основните у ...
Повеќе
May 28, 2015

Денот на Европа, 9 Мај, 2015

Одбележувањето на 9 Мај, Денот на  Европа и оваа година вклучи многубројни активности со кои се настојуваше да се изрази волјата и подготвеноста на граѓаните активно да се вклучат во евроинтеграцискит ...
Повеќе
November 16, 2014

Кафе дебата: Еевроинтеграциските процеси на Република Македонија од гледиштетето на дипломатијата

Европското движење во Р.Македонија (ЕДРМ) одржа кафе дебата на тема: Еевроинтеграциските процеси на Република Македонија од гледиштетето на дипломатијата.  Во еден неформален амбиент, без напишани гов ...
Повеќе
September 19, 2014

Кафе дебата 2014

  ...
Повеќе
Page 7 of 11« First...56789...Last »
Public Public Public Public