Активности

September 19, 2014

Кафе дебата 2014

  ...
Повеќе
September 19, 2014

Доделување на наградата европска личност во Македонија за 2013 година,2014

Сопранот со интернационална кариера Ана Дурловски, која за еден месец ќе настапи во Метрополитен операта во Њујорк, прими плакета „Европска личност на Република Македонија“ за 2013 година, признание к ...
Повеќе
September 2, 2014

Синтези од специјалниот самит на Европскиот совет од 30 август

Тhe current Prime Minister of Poland, Donald Tusk, will be the next President of the European Council while Federica Mogherini, Minister for Foreign Affairs of Italy, will become the next High Represe ...
Повеќе
May 15, 2014

Свечена академија 2014

На 14.5.2014 година, Европското движење во Република Македонија (ЕДРМ) го заврши одбележувањето на Денот на Европа со Свечена академија во Младинскиот културен центар. Признанието за европска лично ...
Повеќе
May 4, 2014

Европски ден на знамето 2014

Setting the flag of the EU and Macedonia on top of Vodno СО ПЛАНИНАРСКИ МАРШ ДО ВОДНО ОДБЕЛЕЖАН ЕВРОПСКИОТ ДЕН НА ЗНАМЕТО Со планинарски марш до Водно, што го организираа Европското движење на Р ...
Повеќе
Page 5 of 6« First...23456