Видеа од сесиите

July 24, 2022

Четврта пленарна сесија на тема: „Дали се потребни реформи во изборниот систем?“

Со оваа тема настојуваме да развиеме дебата и да донесеме препораки преку кои ќе ги приближиме граѓаните до политичкиот систем, но и политичкиот систем до граѓаните, од каде тој го црпи својот лег ...
Повеќе
July 24, 2021

Осма сесија на работната група 4 – Правда, слобода и безбедност (Поглавје 24), на тема: „Пандемијата и безбедноста. Како понатаму?

Втората сесија на работната група 4 – Правда, слобода и безбедност (Поглавје 24), на тема: „Пандемијата и безбедноста. Како понатаму? [embed]https://www.youtube.com/watch?list=PL3w6XdDbuh0-5a7pH0FsBJ ...
Повеќе
July 24, 2021

Осма сесија на Работна група – 2: Социјална Политика и вработување (Поглавје 19) – „Правните механизми за регулирање на работните односи во услови на пандемија предизвикана од КОВИД 19: лекции што ги научивме и лекции што треба да се научат“.

„Правните механизми за регулирање на работните односи во услови на пандемија предизвикана од КОВИД 19: лекции што ги научивме и лекции што треба да се научат“. Сесијата е дел од проектот НК ...
Повеќе
July 24, 2021

Осма сесија на Работната група 1 – Земјоделство и рурален развој од Националната конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија(НКЕУ-МК), на тема: “Пазарот на земјоделски производи во услови на Ковид 19 пандемијата”

Втора сесија од вториот циклус на Работната група 1 – Земјоделство и рурален развој од Националната конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија(НКЕУ-МК), на тема: “Пазарот на земјодел ...
Повеќе
Page 2 of 3123